Naujienos

Ministrė Pirmininkė sveikina Tarptautinės mokytojų dienos proga

Naujienos

Gerbiami Lietuvos mokytojai,

nuoširdžiai sveikinu visą Jūsų bendruomenę su Mokytojų diena.
Tai puiki proga apsižvalgyti bei pro iššūkių debesis pažvelgti į labai gražų atžalyną, prie kurio puoselėjimo jūs ypač prisidedate.

Kiekviena abiturientų karta įsijungia ne tik į intelektualinį valstybės kūrimą, bet taip pat tampa nauju gaivaus vėjo gūsiu, suteikiančiu veržlumo mūsų valstybei. Neabejoju, kad gražius vaisius subrandins ir įtraukusis ugdymas.

Kiekviena naujovė yra iššūkis. Tačiau tai taip pat naujos galimybės kiekvieno mokytojo talentams dar labiau atsiskleisti ir galimybė augti kartu su unikalia mokinių skirtybių melodija.

Gyvename neramiais laikais. Nieko keisto, kad sudėtingi išbandymai tenka ir Jums.
Itin svarbu, kad iššūkiai augintų, o ne griautų solidarumą, sugebėjimą bendradarbiauti ir viltingai kurti ateities Lietuvą. 

Ačiū Jums už lyderystę, milžinišką kantrybę, veržlumą bei ryžtą kartu su mokiniais augti, išbandyti inovatyvius sprendimus, puoselėti mokinių skirtumus ir pastebėti jų individualius poreikius.

Ačiū, kad nepasiduodate, kuriate ir įkvepiate. Šis kelias nelengvas, tačiau labai reikšmingas ir vertas begalinės pagarbos. Auginkite ir aukite toliau!

Šaltinis: lrv.lt